Cow Appreciation Day Twin Post with Bubica Simple Nails

10:00

Hello there my lovely friends!

It's easy to ignore cows, or at least forget how important they are to our food chain. Cow appreciation day sets out to change all of that, and to remind you just how important cows are to our daily life, about everything that cows give us.


Pozdrav lipi moji!

Lako je ignorirati krave, ili bar zaboraviti koliko su one zapravo važne za naš hranidbeni lanac. Dan cijenjenja krava je tu da to sve promjeni, i da nas podsjeti koliko su krave zapravo bitne za naš svakodnevni život, i na sve što nam krave daju.












I freaking love cows! I think that cows are so cute, yet, so scary. Do you guys MO back when you see a cow? I sure do, because why not? I know someone out in this world thinks I'm a cow, so why not act like one when I can? xD So listen, especially you girls, if someone ever called you a cow, and believe me, someone did, maybe you didn't hear it LOL. LISTEN, LISTEN. Why not be a cow? Cows are freaking cute, but they're also metal af and can stomp someone to death if they don't get treated right. Damn right.

Ja obožavan krave!!1! Ja mislin i znan da su prislatke, ali mogu bit strašne. Jel im Vi muknete nazad ako Vam se jave? Ja uvik mukan, što ne? Znan da bar neko na ovome svitu ionako misli da san krava, što da se ne ponašan ko jedna kad dobijen priliku? xD Nu slušajte, neko Vam je u životu sigurno reka ma bar jednon da ste krava, ako kažete da nije, niste čuli, pogotovo na Balkanu, ne laž'te. LOL SLUŠAJTE, SLUŠAJTE. A što nebi bila krava? Je da su slatke, al su i metal, i to toliko metal da ako in neki k zasmeta izgazite će Vas tako da te ni rođena mater neće pripoznat. Čisto informativno govorin ;)


Thank you all for your time!
Take care and enjoy,
until next post,
xoxoxo

Hvala Vam na Vašem vremenu!
Pazite se i uživajte,
do sljedećeg posta,
xoxoxo



You Might Also Like

12 comments

  1. Kako su divne. :D Mislim super su oba manikira. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. volim kravice ..kad se setim samo koliko smo postova uradile, sad ne znam dal bih mogla.toplo je lakovi se ne suse brzo i dobro..zima je zato zakon :) zao mi je samo sto mi je fotoaparat nesto brljao tih dana.manikir je bele boje a ne ovako zlaaste kao sto slika prikazuje, al sta je tu je :)
    lep pozdrav !

    OdgovoriIzbriši
  3. Preslatko, kravica je baš fora :)

    OdgovoriIzbriši

Thank you for your words n_n <3

Facebook

Statistics