The Versatile Blogger Award - Croatian only

17:07


Pozdrav lipi moji!

Dosta mojih dragih blogokolegica me je nominiralo, dodijelilo "The Versatile Blogger" nagradu.
Nagrada koja se, kako san kod njih pročitala, daje blogerima sa kvalitetnim sadržajem i dobrim stilom pisanja. Nominirana osoba mora podilit 7 činjenica o sebi, i nakon toga nominirat 15 blogova.
Što ću ja uradit čim odgovorim na pitanja 3 blogokolegice i povrh svega, prijateljice koje su me nedavno tagale za, pogađate, LBA. :D



1. Što najviše volite na sebi?

Što se fizičkog tiče, oči. Iman neke "crazy eyes" i mogu svašta napravit sa obrvama, što se da primjetit po mome instagramu ahhaha. A što se osobina tiče volin svoju iskrenost, dobrotu i sposobnost za razumijevanje.

2. Plastične operacije. Da ili ne, i zašto?

'Ko voli, nek' izvoli. Ako plastična operacija može nekome poboljšat kvalitetu života i time ih učinit sritnijima, ja podržavan. Ali za sve triba imat neku miru. :)


3. Koliko zdrav život vodite i šta sve jedete?

Ja vodin dosta zdrav život, ali mi i nije neki problem. Tijekom srednje škole sam mislila da san predebela, dok se to nije pritvorilo u toliku opsesiju da sam jednostavno prestala jest. Livo-desno, 169cm visoka i spala na 40-ak kg. Jedne, za moje roditelje, stravične večeri, sam se onesvistila i budili su me malo priko sat vrimena. Uz to imam i previše osjetljiv želudac i užasnu probavu, stoga nema masno, nema slano, nema prženo, nema ničega finoga. :) Volim i jedem svo voće i povrće, većinom živim od toga, nekad pojedem i piletinu, moooožda ribu. Crveno meso nikako, ježim se od njega, i ne sićan se kad san zadnji put pojela.
Jedino nezdravo čega se nemogu odreć su slatkiši, ali nu, ako ih pečen, moran i probat. :D

4. Jeste li ovisne o facebook-u i internetu, odnosno koliko sati dnevno potrošite na net?

Pošto ja neman nikakav društveni život, koliko god mogu. :D Net uvik šiba, ako ništa bar youtube playlista svira. Ali u zadnje vrime se moran izborit za malo slobodnog vrimena i net, zbog obiteljske situacije.

5. Koji Vam je najdraži karmin?

Još uvik essence 07 Natural Beauty.

6. Imate li predrasude?

Neman prema nikome i ničemu. :) Otvorena san osoba i mislin da je površno donosit zaključke po izgledu posebno, čak i po prvome razgovoru. Znam da npr ja nekad pri prvon susretu s nekim buden toliko zbunjena da čak i tijekom toga razgovora mislim pa daj skuliraj se, budalo. :D

7. Vidite li sebe za desetak i više godina?

Po takvome nekome pitanju san tradicionalna. Nadam se kroz 10ak godina udaji za čovika koji me može podnit, i volila bi imat dicu,  (svoj) posa, nekome običan ciklus i glupa rutina, al jel smatrate da bi bila tipična kućan'ca? :) Ali, mene baš ne zanima previše šta će biti samnom, ja se samo nadan i molin da će svi ljudi koje ja volin biti dobro. Ako su svi moji dobro, ja san dobro.

8. Koliko para mjesečno potrošite na kozmetiku?

Nekad spizdin sve šta iman, nije važna svota, nekad ništa. :)


9. Najdraži film?

Forrest Gump <3


10. Najdraži klip sa youtube-a?


11. Koliko sati spavate?

Koliko god mogu. Krevet je zakon. I ne daj Bože da me neko odluči probudit. Ja se budin sama. :)



1. Reč koja bi te najbolje opisala je?

Nervozna.

2. Knjiga koju bi uvek preporučila?

Mali Princ, Antoine de Saint-Exupery  <3

3. Savet u vezi blogovanja koji bi rado podelila?

Isto ko i za život, budi to što jesi, i budi ponosna! <3


4. Čime se baviš / čime bi volela da se baviš?

Neznan ni sama, amo reći noktima, ali profesionalno, pošto me uveseljavaju. :D

5. Omiljeni blog?

Moj. Prvo se triba sebe cijenit da bi se moglo cijenit druge. :)

6. Bez koje stvari  ne bi mogla da živiš?

Može se bez svega i svačega materijalnog priživit. Meni su bitniji ljudi. :)

7. Da je tvoj život film, kako bi se zvao?

Neznan točan naziv, ali bi bila tragikomedija. Više tragi nego komedija. :D

8. Gde bi volela da otputuješ?

Ako mogu, cili svit bi tila vidit. :) Posebno Finsku i Njemačku. :D

9. Da možeš da dobiješ jednu magičnu moć, koja bi ta moć bila?

Volila bi imat moć iscjeljenja. Pa da svoju ekipu iman dok ne krepucnen. :D

10. Tri stvari koje bi ponela na pusto ostrvo?

Nebrojeno cigara, upaljač i puno litara turske kave. :D

11. Uzor i inspiracija?

Mene svakodnevni život inspirira :) Uzor najveći mi je Ville Valo, iza njega odman Manson, ali pošto san dobro dite, slušan i mater i ćaću. :D




1. Ravna kosa ili lokne?

Više bi volila imat kovrčavu kosu. :)

2. Plastične operacije, da ili ne?

'Ko voli, nek' izvoli. Ako plastična operacija može nekome poboljšat kvalitetu života i time ih učinit sritnijima, ja podržavan. Ali za sve triba imat neku miru. :)
Kopiran malo. :)

3. Kada si odlučila da napraviš blog?

Puklo me jedan dan. :)

4. Jedan proizvod bez kojega nemožeš? (makeup)

Maskara definitivno. :)

5. Koji su ti omiljeni domaću bjuti blogovi?

Iman ih previše da bi ih opet nabrajala. Radila san već Share The Love post di san ih većinu nabrojala. <3 Volin puno različiti cura i blogova, što iz Hrvatske, regije, ali i iz ciloga svita. 

6. Omiljena knjiga?

Mali Princ


7. Da li imaš hobi?

Nokti i organizacija. Sve živo volin prisložit. :)

8. Šta najviše voliš da jedeš?

Kavu i cigare :'D Rižu, puru i slatko. :D

9. Bez čega nemožeš da izađeš iz kuće?

Vjerojatno mobitela najviše, cigara, upaljača, notesa, kemijske i kreme za ruke. Ovo su neki moji must haveovi. :)

10. Leto ili zima?

Zima, zima, pasje vrijeme hahahah DI SI ZEČIĆU ASU?! Nisan litnji đir.

11. Šta se nalazi na tvojoj wishlisti?

Trenutno pare i posa. :D


A sad bi tribala nabrojat neke činjenice o sebi, što mi je pomalo teško jer san ja dosta osobna na svome blogu. :) Ajmo probat. :D


1. Iako se možda držin i doiman jakon osobon, samo jedna kriv rič, nevažno jeli upućena meni ili nekome ko mi je drag, mene razbije u dilove i ubija iznutra. Previše san emotivna i srčana osoba.




2. Jednoga dana se nadan da ću radit neki svoj posa, volila bi biti nekome "ženska za nokte" i bit sam svoj gazda. Ne trpin naredbe i obraćanje s visoka od nikoga.




3. Iako ja dosta žugan, takva san - kakva san, ima toliko sitnica koje me vesele. Od momenta kad u prolazu vidim nasmješenu osobu, obične pristojnosti, lipe riči, pisme koja savršeno paše momentu, zaigrani životinja, do neki gluposti... Probudio me miris kave, upaljač mi upalijo iz prve, izvučen slušalice iz džepa i nemoran ih otpetljavat, stignen očistit kuću bez da mi neko stane na tek oriban pod, LIPO uglancani sudoper i najbizarnija...kad se počešljan bez da mi pukne četka za kosu.




4. Do zadnjeg momenta su moji roditelji mislili da će im prvo dite bit muško. Tako da ih zezan od prvoga dana. :D Imaju i neke posljedice toga. Neki od izraza koje najviše govorin svakodnevno su vezani upravo za muški spolni organ. Je, ajde u, boli me, skini mi se sa K. :D E da, da san muško zvala bi se Mate, po pokojnome didu, ovako se zoven Mila po pokojnoj babi koja je, nažalost, umrla ubrzo nakon što je rodila asa svi asova, legendu, velikog čovika i gospodina, moga ćaću. :D <3

5. Tijekom pms-a me uvik rasplaču reklame, i to znate od koga? Niveine reklame, posebno za klasičnu Nivea kremu. Neznan zašto, ali to se događa otkad god iman. Na reklame o sniženjima i akcijama u Dm-u plačen i kad iman, i kad neman. :D

6. 66? Ne, a? Jako, puno, najviše na svitu volin kad me neko češka. Češkanje je zakon svi zakona. Ako ikad budete u situaciji da ste nekoga bliskoga raspizdili, počešite ga i mislin da bi to tribalo rišit sve. Tako je bar slučaj kod mene hahahah :D




7. Fascinirana san paranolmalnin. Konstantno gledan emisiju "Ghost Adventures" di ekipa pokušava uspostavit kontakt sa onim svitom. Najzanimljivije mi je kad uspiju uspostavit komunikaciju sa višestrukim ubojicama. Nikad nisan, nemogu, niti mislin da ću ikad moć razumit kako neke duše mogu biti, i ostati zauvik, tako proklete i zle.Volin gledat, čitat, informirat se o duhovima, posebno demonima. Najdraža njihova epizoda mi je ZOZO DEMON. Ako san progledala sve novije videove o duhovima volin slušat i gledat stvarne snimke egzorcizama, nij ima malo pa uvik iste iznova slušan i nikako da mi dosade. Uz ovo da nadodan da nisan fan groblja, i stravično se bojin tame, mraka. Oduvik se osjećan da nisan sama, čak i kad mislin da jesan. Virujen da osjećan anđele čuvare.




Zahvaljujem se ovim dragim prijateljicama i blogokolegicama na nagradi, a Vama toplo preporučujem da škicnete njihove blogove. :)

Drama Princess,
Once Upon A Star

Mislin da san nabrojala sve što su me nomirnirali, ako san nekoga slučajno zaboravila ispričavan se. Slobodno mi to spomenite i izgrdite u komentaru pa da nadodan na popis. :)

Nominiran ove moje cure:

Hama Beauty
Beauty Blog by Tina
Beauty Doctor
Beauty Things By Kata
Blog By Principessa
Budi Dobra Snajka
Moju ženu na budžetu
Insane Nails
Mean Green Queen
Nina's Nails
Špeksi bejb
Thermopolis
Lola's Heaven
Sjajolika

I sve ostale blogokolege i ko god želi, a nije tipka ovakav post.
Meni su upravo ovakvi postovi jedni od najdraži, lipo mi je imat priliku upoznat nekoga koga volin čitat na malo osobnijoj bazi. Nadan se da se Vama ovo sviđa i da ste uživali. Imalo li štogod zajedničko? Posebno me zanima za moju 7. činjenicu. :D

Hvala Vam na Vašem vrimenu i na svemu!
Pazite se i čuvajte,
do sljedećeg posta,
xoxoxo 


*all pictures taken off google images*

You Might Also Like

24 comments

  1. Još te više obožavam sada, gotovo! Tačka.
    Neću ni da nabrajam sve redom koliko si me i čime oduševila, ali sam se strašno ismejala za niveinu reklamu haha. Koji si ti car!
    No, iskuckala sam versatile award post, pa ću te samo dodati na listu u mom postu da si me nominovala. :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ko da smo sestre ej :D <3 Hvala draga, nadam se da ću ubrzo doći i do tvoga posta, baš sam u zaostatku ovih dana :D <3

      Izbriši
  2. Ajmeeee i ja volim da me netko češka ;DDD Stalno davim dečka da me češka hehehe to je najbolje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad se vidimo češkat ću te i jaaaaaaaa :D <3 :*

      Izbriši
  3. Kao prvo- Forest Gump, suvišno je komentirati to savršenstvo od filma. Kao drugo- pa đe me nađe, sad mi dođe da jednu ispijem i zapjevam-zima zima pasje vrijeme, sprema se nevera, eh da mi je sakrit ruke ispod tvog džempera...hahahahah, koja legenda taj Zeko :D Kao treće- i sama volim paranormalne događaje i volim čak pogledati koji takav, po mogućnosti dokumentarac.
    Vesel i krasan post, kao i uvijek
    Voli te tvoja žena na budžetu :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. MALA ČUVAJ SE NEMOJ RAZBIT ČAŠU O' GLAVU SAD, ili zečić tako utječe samo na mene? xD Morat ću ti to pojasnit na faceu :'D Morat ćemo štogod paranormalno pogledat, nać ću ti jedan video :D Hvala draga, ajm lav ju tuuuu <3 :*

      Izbriši
  4. google translator is very helpful :D
    great post Mila!

    OdgovoriIzbriši
  5. Činjenica br.5 hahaha :D Ovo s demonima i duhovima..hm šta reći..mene je strah svega toga..jedno vrijeme sam čak bila luda za hororima, ali takve sam uvijek izbjegavala, mada me s druge strane zanimalo..neki put mi nije vrag dal mira pa sam skinula tak neki film i sama gledala..ne moram ni govoriti da nisam do jutra zaspala haha :D E btw si kad imala bliski susret s nečim nadnaravnim ili paralizom sna?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nivea times .'( xD Otkad san imala neka čudna iskustva odtad san postala opsesivna oko istog. :) Oduvik osjećan nešto u svojoj prisutnosti, ali uvik kažeš ništa to, povjetarac u zatvorenoj kući i tako ahahah :D Kad sam radila u Makarskoj par puta bi se probudila usred noći sa rukama oko vrata, osjećala se kao da sama sebe davim a nisan se mogla pomaknit, otada san opsjednuta s tim, mislin, kako čovik može sam sebe davit dok spava :/... U Podgori u kući u kojoj spavam me redovito usred noći probudi dječiji smijeh, i sve je to bilo oke, dok nisan počela čuti sličan smijeh kod sebe doma prije 2 mjeseca, malo sam freaked THE FUCK OUT zbog toga. Jednu večer zaspem ko beba, drugu nemogu zaspat jer osjećam da me nešto gleda. Di si Jacksonu, I ALWAYS FEEL LIKE SOMEBODY'S WATCHING MEEEEEEEE WOTWOT :D

      Izbriši
    2. Svaki put dok čitam ovakve stvari sva se naježim :D Haha i ja vjerujem da ima tu nečeg, i isto tak znam imati filing ko da je još netko u sobi..Eeee to to, nemreš se pomaknut, a osjećaš neku težinu na sebi i ko da te nekaj guti, boriš se ko mutav, al nemreš apsolutno niš. E stara moja, dok sam ja to prvi put doživjela ja sam se tolko usrala kaj nisam oka sklopila do jutra, a lampica mi je svjetlila cijelu noć haha. Jednom prilikom sam se tolko borila da sam čak na podu završila, al najgore mi je to kaj čuješ sve oko sebe, ono ko da neki vrag diše kraj mene i leži na meni. :S Prije nego sam to doživjela smijala sam se staroj dok mi je opisivala kak nju svaku noć nekaj dolazi gutiti, a dok jemput to doživiš nije ti baš svejedno haha :D Jednom prilikom za doručkom pitam ja svoje kaj su mi radili u sobi oko 3 u noći, a oni mene blijedo gledaju i vele da su u to vrijeme već kvalitetno spavali. A baš tak nisam luda, čula sam da se neki k šetal po sobi. Ne znam, cijela ta moja kuća je čudna. Omg ovaj smijeh je fkt skeriii! :O :O :O Usrala sam se haha..al da, i ja imam filing da me neki k gleda dok si legnem u krevet i ugasim svjetlo, zato obavezno spavam na boku i gledam u zid. I gotovo uvijek mi u pozadini svira muzika ili si stavim neki film, tek tolko da ne razmišljam o glupostima. Btw sad sam se sjetila koje sam pak šokove znala imati dok sam nekad cijelu sobu imala obljepljenu s posterima i dok se usred noći to čudo odljepilo, jbt :D

      Izbriši
    3. Ko da san ja sve pisala. :'D Ja san to nekako oduvik osjećala, posebno otkad su mi umrli tetak i tetka, odtada se sve nekako pojačalo, neznan zašto. Al većinu vremena se ne osjećan ugodno, bude ono, baš creepy osjećaj. Imam jednu fotelju u kutu dnevnog boravka i kad god sjednem, al svaki jebeni put, dan - noć, nevažno, svaki put mislim da mi netko dahće za vratom. I uvijek ostanem sjedit tu, mislim se netko mi pokušava reći nešto, nemogu se ustat i čim netko uđe u sobu puf, nema ničega. Ja sam baš pričala o tome sa sestrom, ona misli da ću ja poludit al skroz ubrzo hahaahha Ma kakav mrak čovječe, ja kad sam sama doma radi tv, sva svjetla, pc, sve upaljeno, nemogu spavat bez tv-a (najbrže me umori) ili nekog svjetla. Mislim da nisam normalno zaspala toliko dugo vremena, al baš zaspala, imam osjećaj da se samo onesvjestim u krevetu eto. A neznam ti, svi kojima sam rekla su se smijali, sve je divno i krasno dok ti ne bude ono. EJ ja sam u srednjoj imala postere čak i na plafonu, smrt, to je smrt hahahah. Prije par godina sam ih sve skinula, nisam ih mogla trpit više ahahha :D

      Izbriši
  6. Ajme ženo koliko smo mi slične :D Baš si me nasmijala ;)
    Mali princ <3<3<3<3<3
    Nadam se da će ti se ova želja da se profesionalno baviš noktima uskoro i ostavriti :* :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A iskreno nebi rekla na početku, kako se stvari okrenu :D <3 I ja se nadan <3 hvala ljubi :* <3

      Izbriši
  7. Plačes na Nivea reklame, to ne razumem. :D Jedino ako su reklame sa bebama, pa ti onda kao proradi taj instinkt...drugačije ne shvatam. :D
    I ja volim Malog princa (mada to ne spada u ovih 7 ;injenica),a za nokte znaš već...iste su nam želje. <3 :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne sa bebama, baš na klasičnu nivea kremu ahahhahah A šta ćeš kad san malo ovako čudna, rođena takva :D Mali Princ je zakon, to je jedna od knjiga koju će moja buduća dica imat u postavi :D <3 :*

      Izbriši
  8. Odgovori
    1. Mate Kandža, jel more tako? :D Kako ću ja tebe zvat? *_* :D <3

      Izbriši
  9. Ljubav prema zimi, tolerancija, Mali Princ i Forrest Gump su nam zajedničke stvari :D +, koliko sam skužila, kuhanje i pečenje kolača :D Baš sam neki dan napravila Award, hvala na nominaciji, idem te dopisat! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slične smo skroz, a i da nismo, tolerantne smo :D <3 More more :D :*

      Izbriši
  10. 5. Omiljeni blog?
    Moj. Prvo se triba sebe cijenit da bi se moglo cijenit druge. :)

    to se cijeni, treba dorast do toga da se ovo i skuži :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa nemogu me jebat sa 1 blogon kad ih masu čitan. :D Al da nisan blogerica i da naiđen na svoj blog, pa ja bi to kripala maksimalno :D Hvala draga :* :) <3

      Izbriši
  11. Eh ta sedma činjenica :) Već znaš, jako mi je drago da znam nekoga tko još vjeruje u to :) Mene ljudi samo gledaju čudno ili mi se smiju kada kažem da vjerujem u duhove :) Ma mi smo samo posebne :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da to neki određeni ljudi osjećaju s razlogom, normalno da smo posebne zbog toga :D <3

      Izbriši

Thank you for your words n_n <3

Facebook

Statistics