Products I don't use Tag

10:30

Hello there my lovely friends!

I wanted to do a tag post today and I've seen this one done by a lot of my favorite bloggers so why not do it? I like it because I can be a tad bitchy.3:)

Pozdrav lipi moji!

Tila san radit neki tag post, nisan odavno bacnila neki, a ovaj kruži odnedavna pa reko iđen ovo radit. I to je baš super jer mogu žugat, žugaaaaat kliko me volja. 3:)


BLUSHES


I don't use blushes. The thing with them is that I don't like them. I've bought multiple shades of blushes from multiple brands and never liked any of them. I'm pale, and I just don't want to have any color on my cheeks.
I want to resemble ghosts as much as I can, what's wrong with that?

Ne koristin rumenila. Ja to nevolin. Dosad nema kakvu nijansu i nema koju marku nisan probala, uvik ih kupin pa razdan i meni to nema nikakvog smisla. Ja san blida i ne želin nikakvu boju na obrazima. Neželin izgledat ko da me neko plesnijo ili šćonijo, ja san blida i šti više sličin duhu, to bolje, baren meni.


BRONZERS


Bronzers are not for me, I don't like them at all. I don't want to look sunkissed, I HISS AT SUNLIGHT.
I hiss at bronzers as well.

Bornzeri nisu za me nikako, niti ih volin. Ne želin to po faci, ne želin malo boje, malo preplanulosti, sikćen na sunce i na bronzere.


EYEBROW PRODUCTS


I don't use any brow products. I like my brows and I don't feel the need to draw them on, fill them in, seal them with anything. Brows these days are just, OMG, why is the world so obsessed with them?
They're just your eye mustache, calm the fuck down. 'EYEBROWS ON POINT, EYEBROWS ON POINT', they can't be not on point when it takes you half the damn day to scribble those bitches on.

Ništa za obrve ne koristin. Meni su moje obrve zakon, ne mislin da ih triban crtat, punit, niti pokrivat s ičin 'da stoje na mistu'. A di će otić bgt? Obrve ovi dana, misusovo, svi ko da su ih obuzeli demoni obrva...
One su samo očni brkovi, smirite se. 'LUDILO OBRVE, LUDILO OBRVE', pa ja ni ne očekujen manje od ludila kad ti triba po dana da ih začvrljiš na po čela.


FAKE LASHES


 I like the idea of fake lashes, mostly because I love my lashes to be big, but I ain't got time fo dis.

Meni se sviđa ideja umjetni trepavica, uglavnon jer volin da su mi trepavice velike, ali brate mili ko ima vrimena za nji?




LIPGLOSSES



Lipgloss is definitely the only beauty product I have always hated, still hate and will never ever stop hating.
I tried it one time, and one time only. I curse the inventor of lipglosses.

Sjajilo za usne je sigurno, 100%, garantirano jedini bjuti proizvod kojeg oduvik mrzin, dan danas mrzin i nikad ga neću pristat mrzit. Probala jednon, nikad više. Proklinjem onoga ko ga je izmislijo.


HAIR SPRAYS/GELS/WAXES


Hair sprays, gels, mouses, wax. Fok dat sheet. Am I the only girl in the world that is satisfied with her hair being just plain clean? If I put any of these products in my hair, and when I do so, I need to wash it asap.

Lakovi, gelovi, pjene, voskovi za kosu. Jebeš to.Jesan li ja jedina cura na svitu koja je najzadovoljnija kad joj je kosa jednostavno čista? Da stavin i kad stavin neki od ovih proizvoda u/na kosu, moran je prat čim prije, mrzim ih.



SELF TANNING PRODUCTS




Self tanning products. I hate them. There can't be anything or anyone in this world that could make me even consider trying these out. I don't even get it why do people feel the need to be tanner than they are? What is up with that?

Proizvodi za samotamnjenje, mrzin ih. Niko i ništa na ovome svitu mene nemore ma niti natrat da pomislin o korištenju ovoga.Ja neznan zašto ljudi uopće imaju potrbu čeznuti za preplanulosti? O čemu se tu radi?



SHAVING CREAMS/GELS


Shaving cream. I use shower gels, shampoos, conditioners, basically anything I can find in my shower instead of buying this. I don't see the point on spending money on this when I can buy polish instead and be super happy.  :D

Gel/pjena/krema za brijanje. Koristin gelove za tuširanje, šampone, regeneratore ma štagod nađen u tušu umisto da ovo kupin. Isti efekt ima štagod imate u tušu i ovo, meni nije koža bila ni svilenkasta ni čarobna dok san bila glupa tinejdžerica i kupovala pjene za brijanje. Ne vidin zašto kupovat ovo kad mogu za te pare lipo kupit lak i bit superhepi. :D


BODY SCRUBS


They're all basically some kind of gel/cream/oils mixed with sugar/salt. Magical? I think not.

Pa svi se daju svest na neku vrstu gela/kreme/ulja pomišani sa šećeron/soli. Magično? Ma daj molin te.


FOOT CREAMS


I don't see the point in buying them when I can just use my body lotion, butter or vaseline and I'm good.

Ne vidin nikakvu poantu kupovanja ovoga kad mogu umisto toga koristiti losion, maslac za tilo ili vazelin i meni dosta.


Maybe I forgot to mention some of them, but these were the ones right on top of my head.
I think this tag is very interesting and can make a lot of girls pissed off which is amazing. :D I loved it when my girl GORGEOUS ON A BUDGET mentioned me when she said she doesn't use base/top coats I was like, I ain't gonna lie, I cringed a little bit, I sure did, but hey, I respect anyone's and everyone's opinions and I love to read about them. Also I'd love it if you'd visit ARKONA MAKE UP AND MORETHE RED QUEEN and read their version of this tag because they're hilarious.
And feel free to do this tag and link me to it so I can read it! <3

Morebit da san štogod smetnila, ali ja i makeup smo nebo i zemlja, nisan ovisna o ničemu makeup osim maskare, like me some mascara. Ovaj tag je prezanimljiv, osobito zato što more dignit tlak i to dobro ahahhahahaha YES! Meni je bilo savršeno kad me moja žena GORGEOUS ON A BUDGET spomenila kad je rekla sa ne koristi bazne/nadlakove. Bila san ono, da ne lažen zaškripila san malo zubima, jesan eto hahahahah, ali nu, ja poštujen sve i svačije mišljenje isto ko što ih volin i sve pročitat. Također predlažen da posjetite ARKONA MAKE UP AND MORETHE RED QUEEN i pročitajte njihove verzije ovoga taga, žene su prismišne :D Još bi volila jedino vidit da Sjajolika i Sh urade ovaj tag, mislin da bi to bilo zanimljivo čitat. A i Vi svi, ako oćete radit tag, slobodno, volin čitat tagove isto kliko ih volin radit. :)


Thank you all for your time!
Take care and enjoy,
until next post,
xoxoxo

Hvala Vam na Vašem vremenu!
Pazite se i uživajte, 
do sljedećeg posta,
xoxoxo



*all pictures taken from google images*





You Might Also Like

32 comments

  1. Na glas se nasmijah Kristini Jang! :D
    Pa sto bona ne koristis bronzere i rumenila... joj?! To cemo promijeniti... hahahahahhaha!!! :D
    Vjeruj, to je nesto najbolje... lice dobije totalno drugu i bolju dimenziju... da ces pozeljeti uvijek da izgledas tako zdravo (jer rumenilo treba da da licu zdravi izgled... a ne maskare look)! xDDDDD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nu, ako nabavin Taupe MOŽDA, ona narančasta sranja ne. Vampiri ne odobravaju to :D Nisan ti ja baš zdrava, neću lagat ljude :D hahahahahhahah <3

      Izbriši
  2. Nikako se ne pronalazim u ovom tagu jer sam makeup rapist ali volim čitati postove razumnih djevojaka :D

    OdgovoriIzbriši
  3. haha meni je ovo predobar tag, mozda ga i ja napravim uskoro :D
    ti si valjda prva koja je spomenula da ne koristis rumenila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nevolin ih jednostavno :D Pravi, baš me zanima šta bi ušlo u tvoj post :D

      Izbriši
  4. bronzere ne koristim, rumenilo sam tek prošle godine počela koristiti, i sviđa mi se. Al preplanulost me ne privlači, ne smeta mi ako (i to je baš ako jer je rijetko) dobijem malo boje od sunca, ali samotamnjenje, solariji.....uh :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nikako na zelenu granu s rumenilima, ma, ko ih jebe :'D Samotamnjenje, sikćem ahahahah <3

      Izbriši
  5. Možda i ja odradim ovaj tag, zanimljiv mi je. :)
    Slične proizvode ne koristimo. :) Ja sam rumenila počela pre par meseci, zavisi kako koje...npr više mi stoje mat, nego ona sa šimerom itd...možda nisi još naišla na pravo.
    A to da ne voliš sunce...i preplanulost (naravno prirodnu) - WHY?? :O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neznan za rumenila, morebit da se promini sve ovo u ovoj godini, ali sad je vaka situacija :D Mrzin sunce, ja san više za tamu i tako to, od malih nogu san takva :D

      Izbriši
  6. Hahaha slike su najbolje! Ja svakodnevno koristim rumenilo i bronzer, proizvode za obrve, a sjajila volim, iako ih ne nosim često. Super post :D
    http://www.itsmissivana.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Ček ček prvo da te pitam da li ti to voliš Grey's Anatomy, vidim sliku ovde, a to mi je tipa najomiljenija serija svih vremena (pored Friends, naravno) ? :)
    A inače ni ja ne kontam veštačke trepavice, gelove za brijanje (to je za muškarce, rekoh i ostadoh živa), preparate za samopotamnjivanje (čast izuzecima koji umeju to savršeno da nanesu). Bronzere volim, mada kada pocrnim samo, a rumenila su mi okej, i ja sam bela kao duh, ali volim malo boje na licu :) Sjajevi su fuj, staviš sjaj i kosa ti se s glave premesti na usne jer je malo koji sjaj nelepljiv.
    <3 :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme, bila sam opsjednuta tom serijom, posebno Princess Jang :D E još malo pa samo fali da se toliko zapetljaju naši životi, da smo u meksičkoj seriji bile bi i sestre i babe i ljubavnice hahaha :D <3 I prijatelje obožavan, najdraži mi je drfinitivno Chandler jer neopisiv je :D Ja se jednostavno nemogu snać s nekim proizvodima, možda mi triba još malo vrimena, nisan toliko zagrižena za makeup. Ali sjajila ej, nemogu. Njih i stvari za samotamnjenje no :D

      Izbriši
    2. Hahahah za meksičke serije, kako si dobro to opisala ludilo :)
      Da da da Christina je carica, a ja sam opčinjena sa Meredith. I Chandler, kroz njega smo upoznali sarkazam :)
      :***

      Izbriši
    3. Moramo malo biti slikoviti ;D <3 :*

      Izbriši
  8. Očni brkovi hahahah :) Uvijek me nasmiješ :) Ja također ne koristim bronzere, gelove za brijanje, kreme za stopala... U principu skoro sve s tvog popisa, osim rumenila, stvari za obrve i pilinga za tijelo, no ni njega nebi koristila, vjerojatno, da ne moram zbog suhe kože :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moram Vas malo zasmijat :D Ja neznan kako da objasnin, s nečime se nemogu snać, pa neznan, nakon pokušavanja toliko puta, zaključim da mi i ne treba. Bog zna da i ovako trošim masu stvari :D Ja pilinge volim i koristim, ali diy, nekako mi ne odgovaraju "kupovni" nakon domaćih :D Hvala draga :D

      Izbriši
  9. Očni brkovi hahahaha kao i uvijek, nasmijala si me totalno :D
    Ja koristim sve osim umjetnih trepavica. Nekako mi muka lijepit to na oko

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. HELL YEAH <3 Mogu poslužit za halloween ko ono, brkovi, al pravi ahhahahaha :D Podučit ćeš me pa se možda odlučin za korištenje istih :D <3 :*

      Izbriši
  10. Foot cremes and body cremes as well...I've got a huge ton, I start using them and then, after a couple of times I stop. I'm a lazy girl.
    I'm using sweet almond oil lately instead of body cremes :D

    And then...... " I don't see the point on spending money on this when I can buy polish instead and be super happy." So damn true...... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. OMG I was just thinking about sweet almond oil these past few days, I know it's great for the cuticles and that it soaks up quick, so I thought I need it for my body LOL
      YES! Well, at least us polish girls appreciate every cent we get to save for buying more :D <3 :*

      Izbriši
  11. Hahahaa, Dita look je uvijek in :) i nemam ništa protiv lijepe i bijele puti (nisam rasist btw ;) ).. odličan post, toliko si me nasmijala :DDD I ja bi htjela da Sh napravi post ovog taga, nedavno sam ju (my bad) otkirala i nevjerujem kako je krasnaaaa :D njen look je awsome , ali naravno ti si i dalje br. 1..don't worry :) <3 hahahha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ahhahahahahh ti nisi normalna, aj lav ju <3 Ja zahvaljujen nebesima na tebi, neko ko ja hvala Bogu :D <3 <3 <3
      ps da san ja ko Dita oženila bi samu sebe ahhaha <3

      Izbriši
  12. koji si ti antidepresiv zenooooo! I ja mrzim sjajila, ne koistim bronzer, samosmedjuce kreme, pjene za brijanje i trackalice za noge, ali napisacu i u postu, jer je kraljica izrazila zelju <3

    OdgovoriIzbriši
  13. Isto dost tog ne koristim, a rumenilo donekle i kuzim jer ga i ja dugo nisam koristila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda se jednon naviknen na rumenilo, ali sad trenutno, ono, digne mi tlak svako :'D Piši post da viđamo sve :D

      Izbriši
  14. Hahaha jako volim čitati tvoje postove uvijek me nasmiješ.... definitivno kreme za samotamnjenje i sjajila... s druge strane ja rumenila i bronzere obožavam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bejbi <3 I ja bi obožavala sve ženo moja da san spretna ko ti, znaš :D <3

      Izbriši
  15. ni ja nisam koristila rumenila do unatrag koju godinu jer mi se baš sviđalo bit blida i bila, ali sad mi je rumenilo obavezno :D
    a sjajila volim, s njima osjećam manje opterećenje nego s ruževima ;)
    i imam jednu obojanu kremu za nogare jer se i sama pripadnen kad ih vidin da su bilije od sira, pa ih zakamufliran ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. HAHAHHAHAHA <3 O moje su nogare extra katastrofa, em bile, em pune ožiljaka od cursed komaraca. :/
      Morebit da se prominen u vez' rumenila, ali trenutno ovo ah ne. Sjajila pogotovo, svaka čast što voliš, ja nisan nikako za to :D

      Izbriši

Thank you for your words n_n <3

Facebook

Statistics