essence multi action mascara review

11:49

Hello there my lovely friends!

Today I have a mascara review for you! My sister got me this mascara not that long ago, essence is changing their older products for new ones (at least in Croatia they are), so all the 'old' ones are on a discount until the new collections and new products in general arrive in stores, you should still be able to find this mascara.


Pozdrav lipi moji?

Jesan li Vam zafalila? Nisan? Jesan? You don't give a flying f*** about me? Okey!
Danas iman recenziju maskare za Vas! Sestra mi je nedavno kupila ovu maskaru, valjda svi već znate da essence neke proizvode uklanja i pravi mista za nove, takva je bar situacija kod mene i po Hrvatskoj koliko san informirana. Stari proizvodi su na sniženju dok ne dođu nove kolekcije i novi proizvodi u trgovine, a po mojin saznanjima bi se to tribalo negdi ovaj ili sljedeći tjedan dogodit, tako da ako još niste ništa uzimali, a bi, imate još malo vrimena. Ja mislin da je ovo što essence i sve slične marke rade prekrasno, imate priliku za nešto manje para uzet nešto što duže vrimena gledate, a to je meni omogućila moja draga sestra. <3


I'm showing you essence's multi action mascara in blackest black. 
First of the packaging is very simple but cute, as it is in all essence products, but I really like this one because it's black and purple, I love everything black ( HAPPY COLOR ). The brush is the kind of brush I consider to be a basic mascara brush, nothing unique or special about it and when I saw it that was my reaction to it...Basic, meh. You get 9 ml of product which is good for 6 months.
My sister paid less than 1,5 € for it, she got it on a discount. So let me show you how it did.....and it did good. By good I mean I am screaming right now.

Ajmo na maskaru. Radi se o essence multi action maskari, i to blackest black, 'naka kakvu ja volin.
Ko prvo, pakiranje je ko i u svih essence proizvoda, jednostavno ali slatko, ali ovo je crno i ljubičasto, a ja volin sve crno. ( CRNO JE TAKO SRITNA BOJA KLUB ). Četkica je onakva četkica za koju ja kažen da je obična, ni u 1 pogledu nije ni originalna ni posebna, a takva je i moja reakcija bila... Obična je, meh.
Dbijete 9ml proizvoda koji je dobar 6 miseci. Sestra ju je platila 9,90 kn, mislin da je sad većina proizvoda snižena na tu cijenu. Da Vam pokažen kakva je.......a dobra je. Pod tin mislin da mi dođe da sad skočin na nekoga kliko je dobra, skričin.

1 COAT



 2 COATS



I curled my lashes before, just so you know that as well.
Now this is what this mascara should do:

"Mascara for extremely black lashes - with carbon black.
Gives extra volume, length and curl! Ophthalmologically approved. "

Now, this is what I think about it. The mascara is black, buuuuut not "extremely" black, and I'd love it even more if it gave me more length. Like I said in earlier posts, I have hooded eyes and this girl right here needs all the lash length she can have. On the other hand.......dat volume part doe. Ladies, ladies. I'm not saying I'd slap someone because of this mascara and the volume part, but if I had to I would. 100%. 1/1. Yes.
I wore it by itself a few times, and I wore it a few times with other mascaras. My lashes stayed curled until I took the makeup off, it didn't flake on me, and for the price I couldn't be happier. I mean come on, I just said I'd slap you because of it, what else do I need to say? Highly suggest you to try it! :D


Prije nanošenja maskare sam uvila trepavice, da znate.
Sad, šta piše za ovu maskaru:

"Maskara za extremno crne trepavice - kako da priveden carbon black, ONO BAŠBAŠ CRNE.
Daje extra volumen, duljinu i uvijanje! Oftamološki odobrena."

Sad, ovo su moji dojmovi. Maskara je crna, ali sad da je bašbaš crna, nije. I volila bi dami je dala još više duljine. Rekla san u prijašnjim postovima da iman spuštene kapke i ako meni išta triba, tribaju mi duge trepavice. A sad na pozitivu, iako nije ni ovo ništa negativno ja mislin. VOLUMEN. Ženske, ženske. Nu slušajte, nije da sad kažen da bi nekoga napleskala radi volumena kojeg ova maskara daje mojin trepavicama, ali da se nađen u situaciji da to triban napravit, bi. 100%. 1/1. Apsolutno.
Par puta san je nosila samu, par puta u kombinaciji sa drugin maskarama. Trepavice su mi ostale uvijene dok god je nebi skinila, a zna mi se dogodit da spadnu...trepavice...tijekon dana...svejedno.
Na meni se nije trusila, i sve u svemu, s obziron na cijenu i što iman, ja nemogu bit sritnija. Rekla san da bi plesnila nekoga zbog nje, jel triban jošišta više reći? Toplo priporučan da probate. :D


OPHTHALMOLOGICALLY. DID ANYONE ELSE.......

*taken from google images*

JUST ME? LoL

I just need to say it one more time, just I can't express my love for this company and how proud I am to be their customer. I've been reading a lot about animal testing these days and a lot of brands made me feel so upset and angry. essence isn't one of those brands, they don't humiliate innocent animals for any of their products and that just warms my little heart. I needed to throw this information in my post, in case you've also decided to pay more attention to that this year.

Triban ovo reći još jednon, ja Vama nemogu predočit koliko ja volin ovu kompaniju i koliko san ponosna što san njihov kupac. Ovi dana san puno čitala o testiranju proizvoda na životinjama i puno me marki toliko uzrujalo i naljutilo, nemogu Vam to objasnit. essence nije jedna od tih marki, ne ponižavaju nevine životinje zbog svojih proizvoda i meni to toliko puno znači. Samo san tila to ubacit vamo u slučaju da ste i Vi, kao i ja, ove godine odlučili obraćat više pažnje na proizvode koje kupujete ove godine.

Thank you for your time!
Take care and enjoy,
until next post,
xoxoxo

Hvala Vam na Vašem vrimenu!
Pazite se i uživajte,
do sljedećeg posta,
xoxoxo





You Might Also Like

23 comments

  1. Mila with "Gl", ja se još od Lash Princess definitivno prebacujem na Essence maskare pa mi tako i ova izgleda sasvim dobro, čak jako dobro!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ahhahaahah je :D Maskara je vrh, nisam još naišla na neku njihovu koja me razočarala :D Hvala draga :) :*

      Izbriši
  2. Volim ove "obicne" cetkice, a Essence maskare su mi skroz ok. Kako imas lijepe okeee *.*

    OdgovoriIzbriši
  3. Jos uvijek nisam probala essence maskare, ova se bas cini dobra, posebno za dan :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super je za kombinacije sa drugim maskarama, dobra baza :D

      Izbriši
  4. imala sam ovu maskaru, bila je sasvim solidna, svakodnevna maskara
    i da - nije baš bila ugljen crna, ali opet skroz oke pigmentacija :D
    essence rastura s maskarama :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za 10 kn ne triba više, super je :D Hvala draga :) <3

      Izbriši
  5. Essence maskare su mi ili win ili najveći fail ikada :D i ja imam spuštene kapke i baš volim kada mi maskara produži trepavice, a volim i jako crne maskare, tako da bih ovu preskočila, ali mogla bih se zakleti da sam je već imala xD da je bila dobra, zapamtila bih je sigurno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nisan naletila na fail kod njihovih maskara, ali sam ih probala puno, našla šta paše mojin očima i toga se držim :)
      Danas vidim u Dm-a da na 'novoj' tubi, prominili su malo izgled, naljepnica top essence maskara, reko ajd dobro ahah :D

      Izbriši
  6. black is such a happy color :D

    a obožavam Phtevena :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. We are so weird, I love it. <3 BLACK CLUB UNITE AHHAHAHA <3

      Izbriši
  7. Ovu sam isprobala bila mi je odlična za dnevne varijacije i faks jako lijepo mi je dala volumen i uvila trepavice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je super za dan, nije ni suha, ni vlažna, taman je za 'nabrzinu' nešto stavit :D hvala draga :D <3

      Izbriši
  8. sminkam se retko , znas to, ali tako volim da vidim tvoje trepavice , imas lepe oci , i stavrno ko nema maskaru , gresi ! uvek imam bar svezu maskaru !

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja mogu bez svega, ali maskare ne, triba mi da izgledan malo budno :D Hvala draga :D <3

      Izbriši
  9. meni je ova maskara bila sasvim ok :D
    za siću koliko i inaće košta, zbilja je odlična :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Volin ja nihove maskare, praktične su i baš imaju izbora za svakoga :D

      Izbriši
  10. Super recenzija, i ja sam ogromni fan essence-a, po pristupačnim cenama zaista dobiješ okej kvalitet. Preporučujem i olovke za obrve, ruževe, ma što šta, stvarno su dobri. Maskara se, čini se, baš lepo pokazala.

    OdgovoriIzbriši

Thank you for your words n_n <3

Facebook

Statistics